Αποδράστε μαζί μας στην Ελληνική Φύση.

Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο
×

Ειδοποίηση

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Που να πάω - Τι να δω - Τι να γευτώ (Εντός Ν. Ξάνθης).

       Σχεδιάζετε να περάσετε μια όμορφη μέρα στη περιοχή των πομακοχωρίων Ξάνθης με την οικογένειά σας ή τους φίλους σας? Θέλετε να πάτε για πεζοπορία, μετά να κάνετε μπάνιο στα λουτρά, να πιείτε το καφεδάκι σας στις Κάτω Θέρμες, όμως δε ξέρετε που θα πάτε για φαγητό? Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε... η ταβέρνα του Τζεμήλ και της Μουσγιέν στην Κοτάνη θα σας κάνουν να ζήσετε ένα υπέροχο "κλείσιμο" ημέρας και σε συνδυασμό με τις άλλες δραστηριότητες θα την θυμάστε για πολύ καιρό.

       Γνωρίστε την παλιά πόλη της Ξάνθης μέσα από τη διαδρομή που σας προτείνουμε και θα ευχαριστηθείτε ένα τρίωρο περπάτημα μέσα στα σοκάκια και τα κύρια σημεία εδιαφέροντος της "Αρχόντισσας της Θράκης".

       Τα λουτρά βρίσκονται σε μια καταπράσινη κοιλάδα της οροσειράς της Ροδόπης στις "Κάτω Θέρμες", δίπλα στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Εδώ σας παρουσιάζουμε τις εγκαταστάσεις του "Χουσείν Καλεμτζή" μια που οι κοινοτικές εγκαταστάσεις λόγω κορονοιού είναι κλειστές. Συνδυάστε την ημέρα σας και με άλλες δραστηριότητες για να σας μείνει στο μυαλό σας σαν εκδρομή και να την θυμάστε ως μια αξέχαστη εμπειρία.

logo-inverted.png
© 2014 - 2023, Πνευματικά δικαιώματα: Πορφυλλίδου Ιωάννα - Γεωργιάδης Βασίλης Developed by OpenWare
6987 093 730   Πορφυλλίδου Ιωάννα           info@leivaditis.gr
6948 363 078   Γεωργιάδης Βασίλειος         info@leivaditis.gr